Symposium Kinderallergologie 29-05-2015

18 maart 2015 door fcvanerp

Uitnodiging symposium Kinderallergologie: Kennis in de praktijk!

 

Geachte collega,

 

Kinderartsen, dermatologen, KNO-artsen en diëtisten zien frequent kinderen met een allergische aandoening. Hoewel de kennis in het veld groeit blijkt het lang niet altijd makkelijk voor iedere patiënt de juiste zorg op de juiste plaats te realiseren. En de ontwikkelingen op gebied van diagnostiek en behandeling gaan snel!

 

Gelukkig neemt het aantal richtlijnen toe: er is een transmurale richtlijn diagnostiek Koemelkallergie, een CBO richtlijn Eczeem en een transmurale richtlijn Astma. Daarnaast zijn een NVK richtlijn Anafylaxie en een NVvA richtlijn Voedselprovocaties in voorbereiding. Maar de praktische vertaling naar de individuele patiënt is lang niet altijd even simpel.

 

Om uw kennis weer up-to-date te krijgen en te houden organiseren we op 29 mei 2015 het Symposium Kinderallergologie. Een breed panel experts uit het hele land zet voor u de nieuwste ontwikkelingen in de vorm van lezingen op een rij. Maar, nog belangrijker, tijdens deze dag kunt u deelnemen aan interactieve workshops, waarin u samen met collega’s uw kennis verdiept en leert toepassen.

 

Graag nodigen we u uit voor deze stimulerende dag! Iedereen die betrokken is bij de zorg voor kinderen met allergische aandoeningen is van harte welkom!

 

Namens de organisatie van het Symposium Kinderallergologie

Yolanda Meijer, Andre Knulst en Kors van der Ent

 

Plaats en tijd

Het symposium vindt plaats op vrijdag 29 mei van 08.30 – 17.00 uur in de Roze Collegezaal van het UMC Utrecht, Heidelberglaan 100, 3584 CX in Utrecht.

 

Inschrijving

U kunt zich aanmelden voor het symposium via

https://www.hetwkz.nl/nl/Ziekenhuis/Afdelingen/Allergologie

 

Reageer