Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u veel gestelde vragen en onze antwoorden. Heeft u een vraag die er niet bij staat, neem dan contact met ons op via het contact formulier.

 

Vragen met betrekking tot het Expert Netwerk 

 1. Wat is het Expert Netwerk?
 2. Wie zitten er momenteel in het Expert Netwerk?
 3. Hoe kan ik lid worden van het Expert Netwerk?
 4. Wat kan het luchtwegportaal betekenen voor behandelaars?
 5. Hoe moet ik als behandelaar inloggen in het luchtwegportaal?
 6. Wat moeten ouders doen als ze niet kunnen inloggen?
   

 Antwoorden

 1. Wat is het Expert Netwerk?
  Het Expert Netwerk is een netwerk  medisch specialisten werkzaam binnen het gebied van de longziekten, allergologie, infectieziekten en/of KNO. De leden van het Expert-Netwerk willen samen garant staan voor de allerbeste zorg voor kinderen met veel voorkomende aandoeningen van de luchtwegen en/of allergie.
  Terug
 2. Wie zitten er in het Expert Netwerk?
  Binnen het  Expert-Netwerk werken Kinderartsen, Allergologen, en KNO-artsen van het Universitair Medisch Centrum Utrecht en een groot aantal algemene ziekenhuizen in Nederland samen. Hier vindt u de huidige samenstelling van het Expert Netwerk.
  Terug
 3. Hoe word ik lid van het Expert Netwerk?
  Neem contact met ons op via het contact formulier.
  Terug
 4. Wat kan het luchtwegportaal betekenen voor behandelaars?
  Het Luchtwegportaal maakt alle klachten en problemen op het gebied van luchtwegklachten en allergische klachten inzichtelijk,  voorafgaand aan het poli bezoek. Daarnaast kunnen klachten vervolgd worden in de loop van de tijd door seizoensgebonden periodieke vragenlijsten. Verder kunnen grote groepen patienten vergeleken gaan worden Daarnaast maakt het portaal voor de patient ook uitslagen inzichtelijk.
  Terug
 5. Hoe moet ik als behandelaar inloggen in het luchtwegportaal?
  Als behandelaar die lid is van het Expert Netwerk krijgt u ziekenhuisgebonden inlogcodes voor het Luchtwegportaal via de portaalbeheerder.
  Terug
 6.  Wat moeten ouders doen als ze niet kunnen inloggen?
  U kunt ouders doorverwijzen naar de site van het Luchtwegportaal waar ze mogelijk het antwoord vinden onder de veelgestelde vragen. Ook kunnen ze hun vraag via het contactformulier aan ons stellen, of ze kunnen ons bellen op telefoonnummer 088-75 53353 / 088-75 50552.
  Terug